DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2875,158
BIST 9900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi

    Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi
    08.02.2020
    A+
    A-

    Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesine yönelik düzenlediği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de gerçekleşti. Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker ve 20’yi aşkın bayinin katıldığı çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri belirlendi.

     

    Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesine yönelik düzenlediği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de gerçekleşti. 20’yi aşkın bayinin ve Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker’in katılım sağladığı toplantıda, markanın hem ulusal hem de uluslararası orta ve uzun vadeli stratejileri ile bölgesel hedefleri konuşuldu. Knauf Türkiye’nin 2019 yılı analizinin, artan üretim faaliyetlerinin ve inovasyon stratejilerinin de gündeme getirildiği çalıştay, katılım sağlayan tüm paydaşları tarafından verimli bir idrak, farkındalık ve motivasyon süreci olarak değerlendirildi.

     

    “Üstün hizmet kalitesinin bir misyon olarak izini sürüyoruz”

     

    Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker, toplantıda global bir marka olmanın sorumluluğuyla hedef ve stratejilerini belirlediklerini ifade ederken, üstün hizmet kalitesinin de izini sürdüklerinin altını çizdi. Türker, Knauf’un Türk inşaat sektörüne bütünsel değerlerler kazandırdığını ve Knauf’un analiz, Ar-Ge ve inovasyon segmentlerindeki aksiyonlarıyla marka gücünü her geçen gün daha fazla ortaya koyduğunu belirtti. Tüm gün süren çalıştayda markanın 2020 yılı hedef ve stratejileri için tüm bayilerin görüş ve önerilerini de alındı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.