ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığına Yaşar Şenal seçildi
Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 9. Olağan Genel Kurulu’nda 2019-2020 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Rheinzink Genel Müdürü Yaşar Şenal oy birliğiyle seçildi.
Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER) gerçekleştirdiği 9. Olağan Genel Kurulu’nda 2019-2020 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu Üyeleri belirlendi.
ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Rheinzink Genel Müdürü Yaşar Şenal seçildi. Şenal, “Sektörümüz son yıllarda büyümeyi sürdürerek istikrarı belirli ölçüde korumayı başardı. Önümüzdeki dönemde ise, en önemli hedefimiz mevcut zorlukların etkisine rağmen sektörümüzün ulaştığı seviyeyi kalıcı hale getirmek olacak” dedi.
ÇATIDER Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri
- Olağan Genel Kurulu’nda Onduline Avrasya’dan Gülçin Burunca, Işıklar Yapı Ürünleri‘nden Özgür Üzeltürk, Multiplan Enerji ve Yalıtım Sistemleri A.Ş.‘den M. Nazım Yavuz, Standart İzolasyon’dan Levent Çeki, Türk Ytong‘dan Lebriz Akdeniz, Mardav Yalıtım A.Ş’den Alper Doğruer, BTM’den Orkun Ürkmez, BRAAS Çatı Sistemleri’nden Abdullah Deliceoğlu, Dörken Sistem A.Ş.’den Cengizhan Okur, Assan Panel A.Ş’den İhsan Tolga Akar Yönetim Kurulu Üyesi oldular.
Çatı sektörü mevcut durumunu korumaya yönelik çalışmalar yapacak
ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Rheinzink Genel Müdürü Yaşar Şenal, şunları söyledi: “Sektörümüz son yıllarda büyümeyi sürdürerek istikrarı belirli ölçüde korumayı başardı. Önümüzdeki dönemde ise en önemli hedefimiz mevcut zorlukların etkisine rağmen sektörümüzün ulaştığı seviyeyi kalıcı hale getirmek olacak. Bu süreçte devam eden kentsel dönüşüm uygulamalarıyla birlikte yenileme ve restorasyon projelerine daha fazla odaklanarak sektörümüze katkı sağlamasına çalışacağız. ‘Yatay Mimari’ olarak ifade edilen yeni şehircilik yaklaşımı da, sektörümüzün odak noktalarından biri olacak. Bu yaklaşımın sektörümüze etkilerini mercek altına alarak, potansiyel etkilerini gündemimize taşıyacağız.”
Şenal yeni dönemde dijital platformları da daha etkin kullanarak, her türlü proje, etkinlik ve çalışmaları üyelere çok daha güçlü şekilde ulaştırmayı planladıklarını belirterek, “Bu kapsamda ‘Yapı Okulu’, ‘Çatı & Cephe Konferansı’, ‘Çatı Ustaları Yarışması’ ve ‘Üniversite Eğitimleri’ gibi oldukça kapsamlı ancak farklı mecralarda yer alan çalışmaları ortak bir zeminde toplayarak mevcut altyapımızı geliştirmek ve mobil uygulamalar şeklinde tüm üyelerimizin ve hedef kitle kullanıcıların kullanımına sunmayı hedeflemekteyiz. Ayrıca 2. basımı tamamlanan ‘Çatı Kaplama Malzemeleri Uygulama Detayları Kılavuzu’nun dijital ortama aktarılması ile tüm bilgilerin zaman ve mekandan bağımsız biçimde tüm sektör profesyonellerine ulaştırılması sağlanacak” diye konuştu.